« ما انقلابمان را به تمام جهانیان صادر می کنیم چرا که انقلاب ما اسلامی است و تا بانگ لااله الاالله و محمدرسول الله بر تمام جهان طنین نیفکند مبارزه هست و تا مبارزه در هر کجای جهان علیه مستکبرین هست ما هستیم . » (امام خمینی - صحیفه نور ج 17 ص 240 مورخ 62 2 4)
جمهوری اسلامی به عنوان مرجع انقلاب اسلامی، همچنان که باید سعی در صدور این گفتمان داشته باشد، می باید دائماً در مقابل حملات احتمالی صاحبان گفتمان های رقیب، از سهم گفتمانی فعلی خود در منطقه نیز حفاظت و مراقبت به عمل آورد.
در سالهای اخیر تشدید رقابت، توجه بازاریابی را به استفاده از طرحهای نظامی جلب کرده و بسیاری از شرکتهای تجاری به خط مشی های نظامی در امر تدافع و حتی تهاجم رو آورده اند در نوشته هایی که از این پس می اید استفاده از این استراتژی های بازاریابی در رقابت سیاسی منطقه ای برای گسترش گفتمان انقلاب اسلامی به عنوان شاخه ای از بازاریابی اجتماعی یعنی بازاریابی عقیده استفاده می شود.
یک رهبر منطقه ای، برای مراقبت از جایگاه خود چه می تواند بکند؟ نخست، باید نسبت به برطرف کردن نقاط ضعف خود اقدام کند تا بدین وسیله فرصتهایی را که از این طریق در اختیاررقبا قرار می گیرد، از انان بگیرد. رهبر باید تمام راههای ورود را مسدود کند به طوری که هیچ رقیبی نتواند به داخل نفوذ کند. البته باید در نظر داشت که یک حمله خوب، همیشه بهترین دفاع است و بهترین واکنش همانا نوآوری دائم است. رهبر نباید به وضعیت موجود رضایت دهد، بلکه باید وضعیت سیاسی منطقه خود را هدایت کند. رهبر همواره در پی افزایش کارایی رقابتی و استقبال مردمی است.
رهبران منطقه ای همچنین می توانند با افزایش سهم سیاسی در منطقه به غنای بیشتر گفتمان خود کمک کنند، گرچه این اصلی همیشگی در همه جا نیست اما می تواند به عنوان نتیجه ای ممکن و مهم در نظر گرفت. جمهوری اسلامی ابتدا باید هدف استراتژیک خود در منطقه را تعیین کند که بستگی بسیاری به فعالیت گفتمان های رقیب در منطقه خواهد داشت و بر اساس آن، مزیت های رقابتی گفتمان انقلاب اسلامی را طرحریزی و اجرا کند.
یاداوری می شود استراتژی؛ عبارت است از یک برنامه عملی که به موجب ان شیوه تخصیص منابع و فعالیتهای شرکت در رابطه با محیط و در راه نیل به هدف هایش نعیین می گردد. (تئوری و طراحی ساختار- ریچارد ال دفت ترجمه اعرابی و پارسائیان) در زیر استراتژی های تدافعی و تهاجمی فهرست شده است که در اینده به حول و قوه الهی بدان پرداخته خواهد شد:
استراتژی های شش گانه تدافعی؛ شامل دفاع وضعیت، دفاع جناحی، دفاع پیشکی، دفاع ضد حمله، دفاع متحرک و دفاع انقباضی.
استراتژی های پنج گانه تهاجمی؛ شامل حمله به جلو، حمله جناحی، حمله محاصره ای، حمله فرعی و حمله نامنظم.
دوباره تأکید می کنم که مرا از نظرات خود محروم نفرمایید هر گونه سوال و یا پیشنهادی را که در قسمت نظرخواهی قرار دهید مورد مطالعه قرار گرفته و در اسرع وقت بدان پرداخته می شود.
مدیر وبلاگ یه حول و قوه الهی این وبلاگ محلی برای ارائه نگاهی نو به پدیده های اجتماعی از دریچه استراتژی است که امیدوارم مورد رضای خدا قرار بگیرد. |